Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Spirituele reis Zuid Italie-Puglia: “Loslaten geeft Vrijheid”

september 7 - september 14

€1195

Het sleutelwoord voor deze prachtige week is Bevrijding. Je maakt je vrij van jouw ego gedachten, je blokkades en overtuigingen die altijd gebaseerd zijn op angsten, pijnen, tekortkomingen en schuldgevoelens. Kortom gebaseerd zijn op Pijn!

Door bevrijding kom je weer in verbinding met je ware Zelf, je innerlijke leiding, verankert in je hart! Door bevrijding van je ego gedachten ervaar je weer innerlijke rust, vrede, eigenwaarde en onvoorwaardelijke liefde.

Het ego is altijd gebaseerd op angsten, tekortkomingen, pijn, schuld, geen eigen waarde, onzekerheid, negativiteit etc. Hij wil zijn positie niet opgeven omdat hij dit al jaren gewend is en het een zekere vorm van” veiligheid en zekerheid” geeft. Het ego wijst altijd naar de ander, stelt altijd voorwaarden, heeft altijd verwachtingen en wil jou laten geloven dat eerst daar wat moet veranderen voordat jij je gelukkig en liefdevol kan voelen.

Daarom moeten we een beroep doen op onze innerlijke leiding, ons Hoger Zelf, verankert in ons hart. Dit is onze gids, onze hoogste leiding, de geweldige KRACHT en ONVOORWAARDELIKE LIEFDE in ons bewustzijn. Alleen door middel van onze innerlijke leiding kan de correctie van onze gedachten geheeld worden en getransformeerd worden van ‘onmacht naar Kracht’, van ‘angst naar Liefde, van schuld naar Onschuld’. Van ‘pijn naar Zijn’. Dit is een diepgaand, uitzuiverend en genezend proces.

Deze week is dus een heling van je body,mind en soul en in verbinding komen met je ware Zelf, je Hoogste leiding!!! Je heelt jouw pijnlijke gedachten en emoties die jou in de verkramping, verdichting en onvrede houden.

Jij bent Liefde je was het alleen vergeten.

Gegevens

Begin:
september 7
Einde:
september 14
Kosten:
€1195

Locatie

Monopoli
Monopoli,PugliaItalië+ Google Maps