Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Spirituele vakantie Zuid-Frankrijk – “Leven vanuit je Kern”

1 februari 2017 - 8 februari 2017

€1195

Deze cursus week is een vervolg en een verdieping op de week ‘Loslaten geeft vrijheid’ en ‘je Zelf terugvinden’. Je hoeft deze weken niet bij DEVINUS te hebben gevolgd om deel te nemen. Wel is het een pré dat je hebt opgeruimd en geen verhaal, geen voeding meer wilt geven aan je ego.

De aandacht die nog aan het ego, angst en lijden gegeven wordt deze week, is alleen bedoeld om jouw duidelijkheid te geven waar je staat, wat jij doet en waar JIJ nog betekenis aangeeft.

Als het ego gezien en gehoord is, aandacht en heling heeft gehad, dan ontstaat  er ruimte en vrijheid om je ZELF te realiseren.

  • Om In contact te komen met je innerlijke kracht, je innerlijke leiding, je KERN en van hieruit jouw talenten en kwaliteiten moeiteloos te ontwikkelen.
  • Om in verbinding te komen met jouw missie hier op Aarde en hier vorm aan te geven.
  • Om in verbinding te komen met wie je werkelijk bent, namelijk liefde, waardoor je meer en meer gaat leven vanuit Eenheid en in verbinding met al wat IS.
  • Om je weer te herinneren dat je heel, perfect en compleet bent. Dat je goed bent precies zoals je bent en hier niets voor hoeft te doen.
  • Om in je ZIJNS-kracht te komen.
  • Om in je scheppingskracht te komen.

We kunnen niet alle problemen van de wereld oplossen, we kunnen de ander niet veranderen, we kunnen alleen bij ons Zelf beginnen door ons te verbinden met de Bron en vanuit ons hart te leven en handelen. Ons Hart is de ontmoetingsplaats waar je veilig en gelukkig bent. Waar je vrede, rust en onschuld ervaart. Waar het ego geen betekenis heeft, waar geen strijd, aanval en oorlog heerst. In waarheid zijn we één met alles dat leeft en bestaat. Er is iets…noem het liefde, leven, universele kracht, dat alles verbindt. Je kunt het voelen in je hart, in verbinding met je innerlijke leiding, je Kern, of ook wel je Hoger zelf genoemd.

Als liefde naar liefde kijkt is er alleen maar liefde.

HET DOEL

Deze week helpt je tot de activatie van onvoorwaardelijke liefde en de heelheid die jij BENT. De nadruk ligt op de verbinding met je Innerlijke leiding, je Hoger zelf, de stem van de Bron. Je Hoger Zelf Is jouw genezer, trooster en gids. Het is de communicatieschakel tussen de Bron en jou en heeft als doel het beëindigen van de waanzin van het ego. Heb jij behoefte om hier vrij van te zijn?

Als jezelf vrij van conflict, angst en pijn wilt zijn moet je alleen van het Hoger Zelf leren. Het Hoger Zelf is een uitnodiging om liefde te zijn en louter alleen liefde om zich ZElf te zijn!

Gegevens

Begin:
1 februari 2017
Einde:
8 februari 2017
Kosten:
€1195
Website:
https://www.devinus.nl/spirituele-vakantie-zuid-frankrijk-2017-100-vrij-zijn-mv/

Organisator

DEVINUS
Telefoon:
0631907106
E-mail:
info@devinus.nl
Website:
www.devinus.nl

Locatie

Rennes le Chateau
Frankrijk+ Google Maps