Welke reis kies ik?

 

 

  • Hou je meer van natuur, bergen, rivieren, meren, wandelen en bezinnen? Wil je totaal Vrij worden van beperkende gedachten, je afhankelijkheden loslaten, en je Zelf op een dieper niveau leren ontdekken?  Wil jij naar een krachtplek toe om uit te zuiveren en in je kracht te komen, dan is Zuid Frankrijk “VRIJ” (M/V) zeker een aanrader.

 

  • Wil jij deelnemen aan een vrouwenweek? Helen in je Vrouw Zijn, leren ontvangen, zacht en kwetsbaar worden, je verbinden met de Maria Magdalena energie en in je kracht komen, dan moet je ook in Zuid Frankrijk zijn.  ‘DE KRACHT VAN DE VROUW WEEK’.

 

  • Heb jij nog behoefte aan Bewustwording, heling, zelfrealisatie en opnieuw keuzes te maken voor de liefde voor jezelf? Kortom los te laten wat niet meer dient, in combinatie met zee, strand, mooie authentieke steden heerlijke ‘pasta’s e vino’? Dan is Zuid Italie  ‘LOSLATEN GEEFT VRIJHEID’ de juiste bestemming.

 

  • Of wil je je Zelf beter leren kennen, aarden en in het Nu leven, in combinatie met de 5 elementen die werkzaam zijn op het prachtige eiland Lanzarote? Lekker tot rust komen, genieten van zon, zee en strand en de prachtige vulkanische gebieden. Kies dan Nu voor Lanzarote – Canarische Eilanden-  ‘Je Zelf terug vinden’

 

 

Klik hier voor een overzicht van alle mooie spirituele reizen.

 

 

 

Voor wie zijn de reizen bedoeld?

Voor iedereen die behoefte heeft aan de combinatie van Bewustwording, heling, in je kracht komen, ontspanning en genieten. Ben je single of getrouwd, jong of oud, wil je mee als koppel?

Alles kan. Het gaat erom welk thema en welk land jouw het meeste aanspreekt.

 

Zonsondergang-Lanzarote-spirituele-reisvakanties-DEVINUS