Home is where my HEART is!

Bijna iedereen kent deze spreuk. Maar waarom begin ik hiermee?

Laat ik mij eerst eens voorstellen. Mijn naam is Sylvia Smit. Ik heb vanaf 2006 een praktijk in Bewustwording en Zelfrealisatie ‘DEVINUS’. Hierin ligt mijn passie, mijn HART! Mijn zoektocht naar mij Zelf begon na mijn scheiding. Ik wist dat ik moest veranderen. Ik was een denker, zat veel in mijn hoofd en dacht dat dit normaal was. Ik wist echt niet beter. Mijn werkomgeving, mijn vriendenkring, mijn relatie, alles waar ik in zat was hier een weerspiegeling van. Over gevoelens en behoeften werd niet gesproken. Ik wist niet hoe. Ik was een kei in beredeneren, onderzoeken, analyseren, wegstoppen en denken, denken, denken. Ik speelde allerlei rollen om te overleven.

De eerste 5 jaren na mijn scheiding heb ik allerlei opleidingen gevolgd  om aan mijn eigen blokkades, pijnen, angsten, gedachten, patronen en overtuigingen te werken. Door de opleidingen die ik volgde leerde ik niet alleen los te laten, maar werd ik ook voor het eerst bewust van een innerlijke leiding en kwam ik in contact met mijn Hart. Ik leerde te luisteren naar de liefdevolle stem van mijn Hart en hierop te vertrouwen.

Langzaam maar zeker voelde ik, leefde ik, en maakte ik steeds meer keuzes vanuit mijn Hart, mijn innerlijke leiding.

Tussendoor bleef ik cursussen volgen en boeken lezen om mijn Hart en ziel te blijven voeden. Het is de Never ending Story geworden. In 2006 starte ik een praktijk voor Bewustwording en Zelfrealisatie – DEVINUS. Tijdens deze periode heb ik samen met Benigna Consten een eigen methode ontwikkeld ‘De DEVINUS methode’ met als doel je Zelf terug te vinden in de liefde die jij werkelijk bent. Deze methode staat uitgebreid beschreven in ons boek ‘Hou ermee op, bevrijd je denkgeest’. Zie www.devinus.nl

 

En hoe zit het dan met ‘Home is where my Heart is’?

Portret Sylvia Smit - DEVINUS Master Coach

Sylvia Smit – Master Coach

Als kind wilde ik tourisme of talen gaan studeren. Het leek me heerlijk om te reizen en vreemde talen te spreken, daar had ik gewoon een feeling voor. Beiden gingen niet door en ik belandde in de verpleging alwaar ik met veel plezier 25 jaar gewerkt heb. In 2004 begon ik met de NEI en de Train de trainer opleiding. In 2006 nam ik ontslag, ik voelde me niet meer thuis in het ziekenhuis wezen. Mijn ervaringen waren afgerond. Ik luisterde naar mijn hart en startte samen met Benigna Consten onze  praktijk in Bewustwording, Heling en Zelfrealisatie: DEVINUS

 

Zuid-Frankrijk

Tijdens onze samenwerking periode ( 2006-2013) organiseerden we 1x per jaar te Zuid Frankrijk, Rennes Le Chateau, ‘De kracht van de vrouw’ week. Hier kwam ik altijd thuis, voelde ik me Zelf!  Alleen al door in dit gebied te zijn wordt heling, uitzuivering en verbinding met de pure, zuivere liefde die jij bent in gang gezet. In dit gebied kom je door de energetische basis in contact met de liefdesbron van je eigen hart.  Deze uitzuiverende energie raakt je en heelt je iedere keer opnieuw. Het samen delen met de vrouwen, geven en ontvangen, gedragen worden door de hoge energie en bewuster in verbinding zijn met mijn Hart is voor mij de reden waarom ik nog steeds hier naar toe ga. Home is where my Heart is!!!

 

Italie

In (2016) voelde ik vanuit mijn hart dat ik de DEVINUS methode mocht gaan uitbreiden. Ik wist dat het niet meer alleen bij mij moest blijven, maar verspreidt moest worden. Ik wist alleen nog niet hoe! Het antwoord kwam vrij snel via een cursiste die de DEVINUS methode zelf had eigen gemaakt en geïntegreerd.

Zij kwam op het idee om de DEVINUS methode in Italie te geven. Dit was het antwoord op mijn vraag, de stem van mijn innerlijke leiding. En zo werd een nieuw kindje geboren “Loslaten geeft vrijheid”  te Zuid Italie- Puglia. Inmiddels is zij ( Loes Borger) een waardevolle coach van de DEVINUS methode! Dank je wel daarvoor.

Waarom Italie?

Italie is het land waar mijn huidige man en ik elkaar hebben leren kennen. We werden niet alleen op elkaar verliefd, maar ook op het land zelf. In Italie voel je de passie van de mensen, de saamhorigheid, het verbroederen, het heerlijke eten, de wijnen en niet te vergeten de ongelooflijke mooie authentieke steden en dorpen. In Italie ligt ons Hart.

Ik ben in September 2016 met maar liefs in totaal 13 deelnemers voor het eerst naar Italie gegaan. Sindsdien ga ik 3 x per jaar met veel plezier en volle groepen. Ongelooflijk hoe het klopt als je leiding vraagt aan je Hart en vertrouwd op het antwoord van je innerlijke stem. Home is where my Heart is!!

 

Lanzarote – Canarische Eilanden

In November 2016 kwam het inzicht via mijn innerlijke leiding dat ik op Lanzarote een cursusweek mocht geven. Nog nooit ervan gehoord en nog nooit daar geweest. En daar ging ik dan. Even 4 dagen voelen en kijken. Een prachtig vulkanisch eiland waar de 4 elementen ( Aarde, Lucht, Water, Vuur) enorm werkzaam zijn, zowel in ons als om ons heen, en waar het altijd goed weer is. Waar je al bij de eerste stap die je op het eiland zet, het aarden en de intense rust voelt. Ik werd meteen verliefd en voelde me hier ook weer thuis. Home is where my Heart is!!!

Afgelopen maart 2017 ging ik met 14 deelnemers naar Lanzarote toe. De 4 elementen in combinatie met enkele thema’s van de DEVINUS methode en je innerlijke leiding, leidde tot opnieuw een prachtige inspirerende week “Je Zelf terugvinden”.

 

Zes reizen per jaar in 3 verschillende landen… tot nu toe

Wat heb ik toch geboft!! Mijn passie voor reizen en talen is toch uitgekomen en dat in combinatie met Bewustworden, Helen en in je Kracht komen.

De reizen hebben zich inmiddels uitgebreid tot zeven reizen per jaar in 3 verschillende landen, te weten Zuid Frankrijk, Zuid Italie en Lanzarote.  Ik vind het heerlijk om te doen. Ik geef vanuit mijn hart, leef en reis vanuit mijn hart. Ik ontvang vanuit mijn hart en ben enorm dankbaar!! Ik zie de deelnemers veranderen, vertrouwen krijgen in hun Zelf en in hun Kracht komen. Wat wil ik nog meer?

Het sleutelwoord voor iedere reis is BEVRIJDING

Bevrijding van al jouw ego gedachten die altijd gebaseerd zijn op angsten, pijnen, tekorten en schuld gevoelens. Door bevrijding kun je weer in verbinding komen met de Liefde die jij bent, en met de ander! Door bevrijding van je ego gedachten kom je in je innerlijk ZELF, in je Hart. Je komt in je ZIJNS kracht!!!!!

Ieder land heeft een ander thema, maar de rode draad is hetzelfde.

Home is where my HEART is!!!