Mijn naam is Sylvia Verhijden-Smit. Ik ben getrouwd met Emile en heb 2 prachtige kinderen: Savagna en Nando. 

Gedurende 25 jaar heb ik gewerkt in diverse ziekenhuizen, zowel als verpleegkundige, psychiatrische verpleegkundige en avond-/nachthoofd. De laatste 2 jaren in mijn functie als avond/nachthoofd kwam ik in een persoonlijke crisis terecht. Ik belandde op een punt in mijn leven waarin ik mezelf tegen kwam. Ik had dacht ik alles, huisje, boompje, beestje, een goede functie, en mooie vriendschappen en toch voelde ik me ongelukkig en was ik totaal de weg kwijt. Ik was me totaal niet bewust van mijn innerlijke, sterker nog, ik wist niet eens dat het bestond! Ik was alleen maar bezig met de buitenwereld, een denker, zat voortdurend in mijn hoofd en dacht dat het zo hoorde. Ik dacht ook voor anderen! Ik was bang om niet goed genoeg te zijn en deed er van alles aan om juist heel goed te zijn, zowel in mijn gezin, relatie, vriendenkring, werk en ga zo maar door. Ik was een geefster en had allerlei verwachtingen en oordelen, met als resultaat teleurstelling, boosheid en gekwetstheid.

Uiteindelijk kreeg ik allerlei lichamelijke klachten zoals een burn out, fybromyalgie en moeheid. Mijn innerlijke schreeuwde om aandacht, om gezien en gehoord te worden en ik kon er niet meer langer om heen. Hier begon mijn zoektocht naar mijn Ware Zelf. Na een intensieve cursus transcendente meditatie verdwenen mijn moeheid en pijnklachten. Dus geen fybromyalgie……..

Vervolgens heb ik de 2 jarige NEI ( Neurologische Emotionele Integratie) opleiding gevolgd in Utrecht waarin ik leerde door middel van kinesiologie allerlei onverwerkte blokkades en pijnen uit het verleden op te ruimen en te helen. Hierna heb ik de 3 jarige  “Train de trainer”  opleiding gevolgd te Apeldoorn waarin ik leerde van slachtoffer naar schepper van mijn eigen leven te gaan en in verbinding te komen met mijn innerlijke leiding. Sinds enkele jaren volg ik de “Cursus in Wonderen”.  Door deze opleidingen heb ik mezelf uitgezuiverd en ben ik letterlijk thuis gekomen. Ik voel me bevrijd, licht en gelukkig, gewoon in wie ik ben, in mijn Zijn. En nu kan ik uit eigen ervaring zeggen, na mijn eigen rugzak leeg gemaakt te hebben:

JE HEBT ALLES IN JE!!!!

Je hoeft alleen maar bereidwillig te zijn, de koe bij de horens vatten omdat je weet dat jouw gedrag, jouw patronen en overtuigingen je niet meer dienen. Dan zul je genezen en je heel en compleet gaan voelen, los van anderen en externe omstandigheden. Als ik het kan, kan jij het ook!